maandag 4 oktober 2010

Maandagochtend

De meeste stress komt van het werk vandaan. Wat is werkstress? Hoe weet je of ook jij werkstress hebt? Hoe reageer jij op uitdagingen op het werk? Signalen van werkstress kunnen onschuldig zijn maar ook levensbedreigend. Wat zijn de kenmerken van werkstress? Wat is de oorzaak van al dat stress op de werkvloer? Hoe denken werknemers en medewerkers met werkstress over hun baan en baas? Zondagavondstress, hoe start je de maandagmorgen stressvrij ? Welk beroep kent de meeste stress?


Kenmerken, tekenen en signalen van werkstress

Signalen van werkstress kunnen varieren van onschuldig tot levensbedreigend. Redelijk onschuldige kenmerken van werkstress kunnen wel eens levensbedreigend worden, als iemand met chronische en langdurige werkstress te maken krijgt! Welke kenmerken, signalen en tekenen van werkstress zijn redelijk onschukldig? Welke tekenen en symptomen van werkstress zijn levensbedreigend? Welke psychologische kenmerken en signalen van werkstress zijn er? Een overzicht in het volgende artikel:Kenmerken, tekenen en signalen van werkstress.

Werkstress. Wat is werkstress?

Werkstress of arbeidstress, wat is het? Welke oorzaken zijn er dat werkstress ontstaat? Wat is de bron van alle werkstress onder de werknemers en medewerkers? Welke gevolgen heeft het op de medewerkers en op de werkprestaties al die werkstress? Welke redenen zijn er van het ontstaan van werkstress? Welke signalen kennen medewerkers en managers met werkstress? En wat heeft werkstress met het huidige leven te maken dat bol staat met veranderingen? Werkstress, een overzicht in het volgende artikel: Werkstress. Wat is werkstress?.

Werk: aanleiding en veroorzakers van stress op de werkvloer

De meeste stress komt van het werk vandaan. Door het beantwoorden van een kleine testvraag, weet ook jij of je last hebt van werkstress. Welke bronnen zijn specifiek voor het krijgen van werkstress? Hoe reageer jij op uitdagingen op je werk? Vertoon jij werkstress symptomen op het werk? Hoe denken werknemers met werkstress over stress en hun baan? Welke aspecten leveren op het werk de meeste stress? Zou jij je carriere op kantoor willen onderbreken om van de stress af te zijn? Een overzicht in het volgende artikel: Werk: aanleiding en veroorzakers van stress op de werkvloer.

Werkstress: Zondagavond stress

Naarmate het weekeinde vordert, vrezen velen de maandagmorgen. De zondagavond is de boosdoener. De stress voor de werkstress van de maandagochtend op het werk verpest voor velen de zondacgavond. Het stressniveau daalt pas als je een paar uur op je werk bezig bent. Wat kunnen we zelf doen om deze zondagavond stress te verminderen? Hoe kunnen we de maandagochtend redelijk stressvrij beginnen? Zondagavondstress: een overzicht in het volgende artikel: Werkstress: Zondagavond stress.

Werkstress: de meest stressvolle beroepen

Wat zijn de meest stressvolle beroepen en banen? Welke beroepsgroepen lopen de grootste kans op ernstige stress? Drie verschillende lijsten met de meest stresserende beroepen en banen volgens de Amerikaanse overheid en regering, volgende de Amerikaanse Stress intistuut en volgens de wetenschap. Welke beroepen kennen heel veel stress en welke beroepen kennen vrij weinig stress? Een overzicht in het volgende artikel: Werkstress: de meest stressvolste beroepen.Geen opmerkingen:

Een reactie posten